Abrupt afscheid van mijn allesjes!!

NOG EEN PAAR NACHTJES
De laatste voorbereidingen voor Barcelona…..
Maar nu is het dan eindelijk tijd om heerlijk met de kids rustig filmpjes te kijken en lekkere dingetjes te eten. Quality time together ♥♥♥ Roos en Denn hebben vannacht bij ons lieve steungezin (via Buurtgezinnen) geslapen en kwamen vanmiddag rond 13.00 thuis

QUALITY TIME MET DE KIDS
Nootjes gepakt, wat drinken voor de kids, voor mij een mengsel van Golden Milk/Koffie. Gordijnen dicht, sfeerlicht aan en filmpje op. Denn ligt tijdens de eerste film bij mij in bed en Roos komt bij de tweede film heerlijk naast me liggen. Laat de filmmiddag maar beginnen…

OF TOCH NIET…
En toen BAM!!! Telefoontje van mijn moeder. “Roos zit toch in de Vlinderstruik?” Uhhhh ja…. “Dan wordt ze nu opgehaald. What the F…. nee hè!!!!
Ik pak mijn telefoon en lees de mail van de schooldirecteur. En ja hoor…een stagiaire uit haar klas is positief getest.
Roos helemaal overstuur…. Ik mag niet meer bij haar komen van haar. Snel mondkapje opgezet want zo kunnen we toch geen afscheid nemen?
We zouden nog een heerlijk weekendje hebben samen voor ik zou vertrekken… Uiteindelijk heb ik haar toch zover gekregen dat ik haar van achteren nog mocht knuffelen voor ze in de auto stapte bij mijn zusje Ramona…. (Daar zal ze blijven in de tijd dat ik in Barcelona zit…. Ze heeft een prachtige deel van een kamer gekregen met foto’s en alles! Zo lief ♥…. Daarover later meer).
Omdat ze zo overstuur is had ze ook nog eens dikke snottebellen.
Vannacht zou ze samen met de honden bij mij in het grote bed slapen. Morgenavond zou het dan Denn’s beurt zijn. (zonder honden, want die worden morgenavond ook al weggebracht).
Nu komt het virus wel héél dichtbij! Het zekere voor het onzekere. Ook Denn kan dan maar beter even niet bij mij zijn zo vlak voor de operatie omdat Roos en Denn altijd dicht bij elkaar zitten.
Heel wat heen en weer gebel en toen bood ons echt super fantastisch steungezin ♥♥, zonder enige aarzeling, direct aan dat ze Denn wel weer willen oppikken en dat hij nog wel een nachtje mag blijven slapen. Hoe bijzonder is dat? Echt wat een mooie mensen!
Morgen voor het avondeten worden ze afgelost door onze fantastische hulp Cindy ♥.

IN SHOCK
Ik ben nog helemaal in shock hoe abrupt dit net ging… geen fatsoenlijk afscheid genomen… dit voelt echt niet fijn. Geen cosy filmavondje, niet extra veel knuffelmomenten kunnen pakken gewoon BAM… weg. BAH! Wat een ellende die Corona!!!

HET KATOENEN TASJE
Ik heb zoveel mooie dingen voorbereid voor ze… een kaal katoenen tasje met nieuwe Stabilo stiften, potloden, gum, slijper een mooie tekenboek met harde kaft (met een mooie tekst erin) zodat ze alles wat ze voelen, meemaken of hun creativiteit erin kwijt kunnen zodat we dat later samen als ik terug kom door kunnen nemen. En uiteraard een boekje “slaapklets”.
Ook zit daar een potje in met allemaal hartjes en glittersteentjes en mogen ze elke avond 1 hartje voor het slapen pakken.
In elk hartje staat een letter (B=Boek, C=Complimentje en M=Meditatie) en een getal van 1 t/m 10. Ik heb 10 voorleesboekjes ingesproken, 10 kindermeditatie ’s (van Helen Purple) en 10 complimentenkaartjes gemaakt.
Ook had er een fotoboek in moeten zitten maar die wordt pas dinsdag geleverd. Met foto’s van ons gezinnetje en de honden Abby & Akela en onze Fraggle †. Dit heb ik helaas nog niet mee kunnen geven en er rustig over kunnen vertellen…. Alles ging abrupt….. stomme Corona!

Ik ben even flabbergasted…. En moet dit even processen…

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram