GASTBLOG: Even bijpraten

Op 7 augustus zijn we gestart met de crowdfundingsactie voor Ilona.
Er is inmiddels heel veel gebeurd voor die zelfstandige, pittige dame, die nu aan haar bed is gekluisterd.
Zoveel mensen hebben inmiddels niet alleen gedoneerd, maar ook hartverwarmende reacties gegeven! Voor Ilona is dat een enorme aanmoediging om te geloven dat het allemaal goed kan komen. Er heeft zich inmiddels een kring van mensen om haar heen verzameld, die haar op allerlei manieren tot steun zijn. De mantelzorgers! Ze zorgen mee voor de kinderen, poetsen van het huis en….. niet te vergeten… laten  zo nodig haar honden, Abby en Akela, uit. Zolang Ilona kan, doet ze dat laatste het liefst zelf, in haar scootmobiel. Het zijn de enige momenten waarop ze even wat langer uit bed komt. Ze heeft dan contact met de natuur, waar ze zoveel van houdt. Het zijn kleine ommetjes, maar tóch! Het zijn ‘genietmomentjes’, zoals ze die noemt.

Ook zijn er de Creatievelingen! De één heeft een prachtige website gebouwd, de volgende heeft een hartverwarmend filmpje gemaakt en weer een ander heeft binnen een dag een flyer ontworpen.
Op dit moment wordt er aan een nieuwe uitdaging gewerkt: een professionele veilingsite. Hierop kunnen mensen diensten en producten aanbieden, die dan met opbod verkocht worden. De opbrengst is voor de crowdfunding.
Ons publiciteitsgroepje bedenkt constant mogelijkheden hoe we voor Ilona aandacht in de media kunnen krijgen. En zoals jullie op de website kunnen zien, lukt dat aardig. Overigens niet zonder hulp van de facebookvrienden, die hun steentje, nee, hun STEEN bijdragen! Ze vragen om flyers en posters om te verspreiden, schrijven zelf naar de media met verzoeken om aandacht voor Ilona’s situatie.
En dan zijn er nog de buurtkinderen, die allerlei kleine acties bedenken, zoals cupcakes bakken en verkopen. En…. statiegeldflessen ophalen en inleveren.

Ongelooflijk! We zijn iedereen daar heel dankbaar voor!
We hebben met alle hulp inmiddels al ruim 35.000 euro binnen gekregen. Een hele mooie start, maar er is nog wel een weg te gaan vóór Ilona geopereerd kan worden in Barcelona. Daarin speelt Corona helaas ook een rol. Hoe? Mede daardoor zal zij nu met een ambulancevlucht naar Barcelona moeten gaan. Daar zal ze voor haar eigen zorg en veiligheid deels in het ziekenhuis, deels in een zorghotel moeten verblijven. En dat kost veel geld! We waren daar al bang voor, maar hoopten met minder toe te kunnen. We hebben het streefbedrag van de crowdfunding nu verhoogd naar € 130.000,-. Daarmee hopen we het te redden.
Inmiddels is ook de hulp van het bedrijfsleven op gang aan het komen. Daar zijn we héél blij mee!In een volgende column meer daarover! Dus…. tot gauw!

Liefs van Ingrid Gribling, mede-crowdfunder

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram