D-Day is bekend!!!

YES! WE HEBBEN EEN DATUM
Opgelucht en euforisch voelde ik me toen Amy (assistente van Dr. Gilete uit Barcelona) gisteren aan het einde van de middag belde met een operatiedatum.
Wow het is niet te bevatten hoe snel alles is gegaan…verder in de blog lees je meer.

AFTERPARTY VAN RTL NIEUWS
30 Augustus publiceerde RTL Nieuws een artikel over mij en toen belandden we van de ene rollercoaster ineens in die van Ferrari World in Dubai. Met zo’n ongelofelijke snelheid dat de betaallink/QR-code/Tikkies/Betaalverzoeken overbelast werden. Alles vloog de bocht uit. Gelukkig knalde onze lieve Frank snel Mollie erop. Deze hadden we al aangevraagd maar eigenlijk niks mee gedaan. Hij en Mollie waren op dat moment de redders in nood zodat de donaties door konden stromen.
Onze crowdfunding ging ineens in volle vaart en we hadden nog mooie dingen in het verschiet!

OMROEP & RADIO GELDERLAND
De dag erna benaderden Omroep en Radio Gelderland de Stichting. Ze plaatsten een mooie artikel maar wilden ook een live uitzending met mijn moeder en zusje bij mijn zusje thuis. Oef, dat was even slikken! Mijn moeder vindt publiekelijk praten erg spannend, dit in tegenstelling tot mijn zusje die wel lekker makkelijk praat.
Maar wat ben ik trots hoe ze dat even flikte! Ze deden het beiden fantastisch. Natuurtalentjes al zeg ik het zelf.
En later in het proces kwam Radio Gelderland bij mijn moeder thuis voor nog een live radio interview en ze rockte het gewoon ff helemaal alleen! Trots als een pauw op mams! Echt! Ik blijf erbij, zij verdient echt een STANDBEELD!

MEDIA BOOST
De Gelderlander plaatste ons eerste artikel in de media en daarna nog twee keer. Wat fijn al die media aandacht die wij kregen. Dit heeft zo’n boost gegeven. Ook stonden we zoals genoemd op RTL Nieuws, meerdere keren in het Gemeente Nieuws, Gelrenieuws, Wijkkrant en ik vergeet vast nog wel het één en ander… (mijn hoofd is een zeef, sorry!).
Ik hoop dat ze straks weer media aandacht willen geven zodra ik er klaar voor ben om lotgenootjes te helpen.
In Nederland lopen we echt achter met bepaalde zaken en hebben we niet de kennis die er in het buitenland wel is. Er zijn al fantastische stichtingen die zich gruwelijk hard inzetten voor lotgenootjes. Daarom heb ik besloten dat ik een vaak bijkomend syndroom op de kaart wil gaan zetten. Herkenning, erkenning en behandeling in meerdere ziekenhuizen. Maar daarover later meer….

SPETTERENDE ACTIES
Zoveel mooie acties zijn er gehouden; spaarpotten werden overal neergezet, er waren emballage zuilen in de supermarkten, busjes werden beletterd, cupcakes gebakken. Er werd geflyerd, statiegeld ingezameld, een fietstour gehouden. Zowel sportclub shirts, tassen en een bon werden verloot en sleutelhanger hartjes verkocht. Last but certainly not least werd er een grote veiling gehouden. Deze openden we op mijn verjaardag, 14 september. Prachtige producten/diensten werden belangeloos aangeboden door bedrijven maar ook door particulieren. Zelfs terwijl het moeilijke tijden zijn voor veel bedrijven ondersteunden zij ons! In Huissen en omstreken voelde je de samenhorigheid…. zelfs ik voelde dat vanuit mijn bed… wat mooi!
Mijn lichaam gloeit van warmte door al deze lieve mensen ♥.

ONS DREAMTEAM!
Ons dreamteam was fantastisch! Allen hebben ze keihard gewerkt om mijn leven te redden.
Mam, pap, zusje, Anton, Ingrid, Willem, Frank, Corné, Henk, Judith, Danny, Damien, Rachelle, Hans, Martijn, Monique zonder jullie stond ik nergens! We nailed it!!

WA-GROEPJE
In de loop van de crowdfunding stuurde ik met lotgenootjes berichtjes heen en weer op facebook. Dat voelde zo goed dat daaruit een WhatsApp groepje is ontstaan. Hierin kunnen we allemaal ons ei kwijt en begrijpen wij elkaar. Ook wordt er ontzettend veel kennis over en weer gedeeld. Als iemand in een dip zit helpen we elkaar er doorheen. Als iemand goed nieuws heeft zijn we allemaal blij. Het voelt voor mij als een warm nest. Wat ben ik blij dat we dit groepje hebben ♥

EN TOEN OP 26 SEPTEMBER….
We tikten ons doel aan, de € 130.000,-!!! Episch moment!!!
25 Mei plaatste ik een oproep voor hulp met de crowdfunding, 7 augustus konden we beginnen, 7 weken later waren we er al! Dit hadden we niet verwacht, dat het zo snel zou gaan. WAUW!

ZAL CORONA ALWEER ROET IN HET ETEN GOOIEN?
Volgens Amy zou ik waarschijnlijk eind november geopereerd kunnen worden. Maar er komen tussendoor nog wel eens operaties te vervallen dus kon het ook wel eens half november worden.
Een berichtje later gaf ze aan dat ze hoopte mij voor het einde van het jaar in te kunnen plannen.
Corona zit vol in de tweede golf, waarvan ik verwacht dat het dit keer een ware vloedgolf gaat worden. Ik zag het al helemaal voor me dat Corona dan een lockdown gaat veroorzaken gezien de exponentiële groei.
En mocht dat niet zo zijn dan vind ik de gedachte vreselijk om met kerst niet bij mijn kids te kunnen zijn. Dus ik stuurde haar een mailtje dat we het geld gecrowdfund hadden en of zij, wanneer er iemand mocht uitvallen om wat voor reden dan ook, mij dan alsjeblieft wilde inplannen.

26 OKTOBER D-DAY
Op 1 Oktober hoorde ik: Ring… ring, ring… ring…. (nou ja, zo ging het vroeger dan 😉): een telefoontje uit Barcelona…. Ohhh spannend! Snel opnemen.
Het is Amy, mijn hart maakt een sprongetje. Hopen dat ze iets heel goeds te vertellen heeft. En ja hoor dat had ze! Er valt iemand tussenuit dus ze kan mij inplannen op 26 Oktober!!!
Euforisch, zo blij…. Opgelucht… hopelijk net voor de Corona vloedgolf!
Want wie weet hoe ik er zonder operatie bij zal liggen als de R uit de maand is… gezien de achteruitgang van de laatste 6 maanden wil ik daar niet eens aan denken….

VOORBEREIDEN OP DE TRANSITIE NAAR ILONA 2.0
Leven staat even op zijn kop. Er moet veel geregeld worden: kids, honden, reis, verblijf en voor mijn vader en moeder zorgverlof etc.
En ik moet me gaan voorbereiden dat ik mijn kids gewoon heel lang niet ga zien. Eerder wilden we ze nog een keer over laten vliegen maar met de Corona gaan we dat niet doen. Safety first!
Dus ik ga nu bedenken wat ik allemaal voor ze kan doen als ik weg ben.
Judith had hetzelfde idee als ik… elke week iets leuks geven….
Ik denk dat ik sowieso een pot voor Roos en een pot voor Denn met briefjes ga maken… dat ze elke dag er eentje voor het slapen mogen lezen…. Of een afscheurkalendertje met tekst…. Ik ben er nog niet over uit.
Hebben jullie leuke ideeën wat ik nog meer voor Roos en Denn kan doen? Laat het mij alsjeblieft weten. Ze zijn nog zo jong, 6 en 8 jaar dus dit is echt wel een heftige periode voor ze. Alle ideeën zijn meer dan welkom.

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram