DI/WO 27/28 OKTOBER

Dinsdag 27-10-2020
Het is wachten op het telefoontje dat ons toelaat om Ilona te mogen bezoeken op de Intensive Care. Maar het blijft uit. De middag nadert en we hebben nog steeds niets gehoord. Nou dan maar zonder hét telefoontje op pad naar Teknon. Gelukkig mag ik naar binnen op de IC. Beschermende kleding aan. Plastic handschoenen aan. Mondkapje heb ik al op want dat draag je hier in Barcelona al bijna de hele dag. En dan wijst het hoofd van de IC mij waar Ilona ligt. Gelukkig is de beademingsbuis al uit haar keel. En….ze heeft haar ogen open. 😊 “Oh mam” steekt ze van wal, “ze hebben je laten komen omdat ze mij niet in slaap krijgen”. “Hoe bedoel je, Ilona”, vraag ik enigszins verward. “Nou” zegt ze, “ze krijgen me niet in slaap”. Toen viel bij mij het kwartje. “Ilona, je bent al geopereerd, gisteren”. Dat had ze dus even niet meegekregen. Op mijn vraag of ze pijn heeft antwoordt ze heel gevat “nee hoor, alleen een stijve nek”. Gelukkig, het gaat goed!

Woensdag 28-10-2020
Als de nacht goed is verlopen mag Ilona vandaag naar een gewone ziekenhuiskamer. Helaas is het erg druk in het ziekenhuis en komt er pas in de avond een kamer vrij. Rond de klok van 19 uur verhuist ze van de IC naar kamer 336. 36….”Mijn geluksgetal” roept Ilona wanneer ze het kamernummer hoort. Dat moet dus goed komen. Voor de nacht krijgt ze extra pijnmedicatie.

Tot zover -Anja-

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram