DO/VRIJ 29/30 OKTOBER

Donderdag 29-10-2020
De nacht is redelijk verlopen. Al vroeg staat een arts aan Ilona’s bed. Ze mag niet langer op haar rug liggen en moet meer draaien is het dringende advies. Morgen wil hij haar zittend zien. Omdat Ilona zelf niet kan draaien en daar hulp bij nodig heeft zie ik haar denken; jaja… Even later komt ook dokter Gilete binnen. “Dit is dag vier” zegt hij. “Vanaf dag vijf volgt herstel en gaat het elke dag een stukje beter”. Helaas is daar vandaag absoluut nog niets van te merken.

Vrijdag 30-10-2020
Koorts en pijn. Bah!! Pijn niet alleen in haar nek maar ook in haar bekken mede door het vele liggen. De vroegere bekkeninstabiliteit speelt op. Bloed wordt afgenomen om te kijken waar de koorts vandaan komt. Vooralsnog zien de uitslagen er goed uit. Omdat de drains niet langer nodig zijn worden die verwijderd. Het zuurstofgehalte in haar bloed is aan de lage kant daarvoor krijgt ze zuurstof toegediend. Ze praat sloom door de pijn en pijnmedicatie. Het enige goede aan deze dag is een kort interview met redacteur Jesse van RTL Nieuws.

Tot zover…… -Anja-

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram