Mijn eerste blog na de start 1/2:

En nu is het tijd voor de eerste blog na de start van de crowdfunding. Gekkenhuis! maar echt ik voel zoveel liefde, warmte en zelfs verbroedering in Huissen en omstreken. Dit had ik nooit durven dromen of verwacht.
Ik ontmoet de mooiste mensen. Sommige kende ik enkel van gezicht en sommige helemaal niet. Je ziet de buitenkant maar wat zit daar dan binnen? Ik heb daar eigenlijk nooit bij stil gestaan, wie daarbinnen zit, tot voor kort. Ik geef ook openlijk toe dat ik autistische trekken heb waardoor ik daar nooit zo mee bezig ben geweest. Wat ik nu meemaak op mijn 37ste is echt een openbaring ♥!
Wat ik nu voel van binnen heb ik nog nooit zo gevoeld. Zoveel mensen die zich belangeloos inzetten voor mij en mijn mini monstertjes Roos en Denn!

EYE-OPENER

Vroeger dacht ik vaak dat mensen altijd een dubbele agenda hadden… Dat enkel de zon voor niets op ging (ons gezin uitgezonderd). Misschien komt dat door dingen die in het verleden zijn gebeurd…
Deze crowdfunding is echt een eye-opener voor mij geworden. Ik zat er naast al die jaren! De wereld (lees: de mens) is zoveel mooier dan ik dacht. Natuurlijk niet iedereen, maar de mensen die ik nu ontmoet zijn stuk voor stuk pareltjes. En ik ben hier echt zo onwijs dankbaar voor!  Het heeft mijn kijk op het leven veranderd en ik zal juist nu het mooie zien in een mens, het goede, de warmte.
Dit maakt echt een huuuuge verschil voor mij…. Een keerpunt in mijn leven.
Het leven is niet altijd zwart of wit, weet je hoeveel tinten grijs er zijn (mijn gedachten vlogen even naar een film 😉)?
Is dit het moment dat het muurtje om me heen broos aan het worden is? En dat het langzaam afbrokkelt?
OK, ik zal altijd het hart op mijn tong hebben liggen (en nee, ik heb geen Italiaans bloed) maar ik denk dat dit proces waar ik in zit mij als persoon verandert op een positieve manier. Het is een wijze levensles geworden waardoor het leven er vanaf nu een stuk kleurrijker uit ziet.

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram