Genietmomentjes (deel 3/3)

Een mooiere wereld

Maar wat veel recenter is en nieuwe genietmomentjes heeft opgeleverd zijn ervaringen in het proces naar crowdfunding toe. Ik ontmoet zoveel nieuwe, mooie, lieve mensen. Mensen die voor mij bekend of onbekend zijn en die zich belangeloos inzetten om te helpen mijn leven te redden.
Ze denken mee in het proces en komen met de mooiste ideeën. Ideeën waar ik nooit opgekomen zou zijn. De warmte die ze uitstralen…..die voel ik in mijn ziel ♥.
De wereld ziet er ineens zoveel mooier uit dan ik de laatste tijd dacht en voelde.

Jammie!

OK, ik biecht het op… ook van eten kan ik super genieten… chocolade, ijs, koek, taart, pizza…. Mijn lichaam vind dat verre van leuk door de MCAS (mestcel dingetje ;)) maar mijn hersenen denken echt: Jammie!!!!
Helaas ben ik wel veel aangekomen vanaf het moment dat ik bedlegerig werd. Maar na de operatie ga ik de strijd met die overbodige kilo’s aan.
Ik besef maar al te goed dat het feit dat ik zo ziek ben ook echt wel mooie dingen met zich mee brengt. Ik ben veel mindfuller gaan leven; ik zie en waardeer de kleine dingetjes in het leven (meer). En… ik ontmoet in het proces van crowdfunding hele mooie mensen.
Het heeft mijn kijk op het leven veranderd, ik heb weer meer vertrouwen in de mensen gekregen en daar ben ik dankbaar voor.

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram