Goh, kan jij nog ergens van genieten?

Ja, dat kan ik zeker! Vandaag ga ik jullie vertellen wat mijn genietmomentjes zijn. Ze zijn niet huuuuuuge voor velen maar uiteindelijk zijn het toch de kleine dingetjes die het erom doen, het zijn mijn lichtpuntjes in het leven.

De allerbeste knuffels
Laat ik beginnen met waar ik het allermeeste van kan genieten. Met stip op nummer 1 zijn dat echt wel de knuffels van Roos en Denn, wat vind ik dat fijn! Of dat ze bij mij in bed kruipen en tegen mij aan komen liggen. De gelukshormonen gieren door mijn lijf dan.
Ik moet wel zeggen dat dat niet altijd mogelijk is hoor. Soms heb ik daarvoor teveel pijn of is mijn lijf zo overprikkeld dat een aanraking echt teveel is, zelfs als ze het bed aanraken overprikkelt dan mijn hele lijf.

Harige kruiken
Op het moment dat de kids naar school zijn of in de avond naar bed zijn gebracht door de avondhulp en de honden uit zijn gelaten, kruip ik van mijn bed beneden over in het bed boven. Dat is een groot bed met genoeg plek voor onze harige gezinsleden Akela en Abby.
Akela ligt vaak met haar kopje op mijn kussen en Abby hunkert altijd naar lichamelijk contact van mij. Dan komt ze naast me staan en duwt ze met haar snuit tegen het dekbed en wil ze dat ik die iets omhoog til zodat ze eronder kan kruipen. Ze ploft dan met haar lichaam tegen het mijne.
Wat een warmte voel ik dan van binnen, soms ook van buiten maar dan gooi ik het dekbed half van mij af 😉
Sommige mensen denken dan ieuwwww, wat vies! Maar voor mij is dit juist één van de geluksmomentjes en die omarm ik.

Ik kan nog van veel meer dingen genieten maar dat bewaar ik voor een andere keer....

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram