ILONA GOES TO BARCELONA

Dinsdag 20 oktober
Hét avontuur gaat beginnen. Rond de klok van 12.30 komt een Duitse ambulance, vergezeld met een extra auto, aanrijden om Ilona, Frans en mij naar Airport Weeze te brengen. Na een grondige douanecontrole en een fysiek onderzoek van Ilona aldaar, ging het ambulancevliegtuig om 16 uur de lucht in richting Barcelona. Barcelona, here we come!

Het Spaanse ambulancevervoer stond bij aankomst al op ons te wachten. Aangekomen bij Centro Médico Teknon heeft Frans een taxi genomen naar ons zorghotel. Mede door Corona mag er maar één begeleidend persoon op de ziekenhuiskamer. Ilona en ik hebben ons gesetteld in kamer 352. Dit wordt voor de komende dagen/weken ons thuis.

Woensdag 21 oktober
Na een rumoerige nacht staat om 8 uur dokter Gilete en zijn team al naast het bed van Ilona voor een kort bezoek. In de ochtend volgen nog een bloedonderzoek, CT-scan en röntgenfoto’s.

’s-Middags als Ilona rust loop ik Frans tegemoet om mezelf in te checken bij het zorghotel. Hiermee voorkom ik hopelijk dat er weer een PCR-test gedaan moet worden wanneer ik er later in de week ga slapen. Helaas lopen Frans en ik elkaar grandioos voorbij en staat hij bij het Teknon en ik inmiddels bij het zorghotel. 😊 Gelukkig bestaat zoiets als de mobiele telefoon en zien we elkaar snel. Samen even boodschappen gaan doen zodat Ilona ook iets kan eten. Ze houden weinig rekening met het feit dat ze vegan is. Frans kookt voor ons ’s-avonds een heerlijke Poke Bowl zonder dier.

Ook Anne’s fight for life is hier in Teknon. Zij heeft vorige week dinsdag DE operatie ondergaan. Wij gingen even bij haar langs. Ilona en Anne delen de laatste tijd heel veel ervaringen samen. Fijn om die twee samen te zien.

Om 20.30 wordt Ilona met bed en al opgehaald voor het laatste onderzoek van deze dag. Een pittig maar belangrijk onderzoek; een cineradiologie bij de beweging van flexie naar deflexie van de nekwervels.

Tot zover…… -Anja-

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram