LEEF, ALSOF HET JE LAATSTE DAG IS…..

Sinds de laatste blog is er zo ontzettend veel gebeurd waardoor het mij steeds niet lukte om een nieuw blog te schrijven. Het ging van vergeet-me-nietje tot een knap stukje benig staal en van een succesvolle rij-test naar het oppakken van oude passies. Kortom ik leef!!!

Laten we beginnen bij het medische gedeelte…
Toen ik na de operatie over mijn hoofdhuid wreef voelde ik vreemde puntjes waardoor ik maanden (lees; 6 maanden!) dacht ik dat ik door de operatie versplinterd bot in mijn schedel had. Ik vroeg mijn vader, net voor we binnen werden geroepen bij de neurochirurg (UMC Radboud) of hij eens wilde kijken hoe het eruit zag…. Ik peuterde er al maanden aan maar kreeg het maar niet los….
Bleek het een echt vergeet-me-nietje te zijn!!! Ik heb gewoon een half jaar met een nietje in mijn schedel rondgelopen…. OMG! Hahahaha
Een paar seconden later werd het door de neurochirurg verwijderd. Jippie!!! Ik hoef er niet meer aan te peuteren. Opluchting!

De controle CT-scan zag er heel goed uit. Het donorbot groeit goed aan de constructie en aan mijn wervels waardoor het één geheel vormt. Na zes maanden was het zelfs al in een vergevorderd stadium.
Fijn! Want ik was die nekkraag na 2 jaar dragen echt zat! Nu hoef ik het enkel te dragen als ik op pad ga. Thank god!!! Wat een verlossing.

Nu de mijlpaaltjes….  Heerlijk!!!!
Best for last! Laten we beginnen dat ik goedgekeurd ben door de RDW. Ik mag weer auto te rijden! En dat zelfs zonder enige aanpassingen 😊 Jaja… de weg is weer onveilig… althans… ik ben nog niet zo ver om over te gaan tot het aanschaffen van een auto (of liever een invalidebus zodat de scoot mee kan) Wanneer de bolide komt kan ik samen met de kids weer eens heerlijk op pad verder dan 10 km radius.
Over die 10 km gesproken… ik rij gewoon met mijn scootmobiel naar de vrijdagmarkt in het centrum van Arnhem!!!! Whoop whoop! Mijn oude liefde is weer helemaal terug in mijn leven ♥. Naaien, naaien & naaien… heerlijk dat dat weer kan… uhhh heb het over kleding naaien … om verwarring te voorkomen 😉.
Alles machines, stoffen en fournituren zijn afgestoft en mijn slaapkamer is een mini ateliertje geworden… inclusief groot inspiratiebord! Love it! Hier word ik zo blij van.

Ook ben ik weer sinds eeuwen (zo voelt dat!) een paar keer wezen lunchen! Ohhhh wat heb ik dat gemist! Ik ben niet zo van het uit dineren (omdat ik dan echt wel al gaar ben) maar lunchen…...

Samen met mijn mams heb ik de tuin weer aangepakt…. Opgeruimd, gesnoeid, gezaaid, nieuwe planten gepoot en leuke deco aangebracht.

Alles doe ik wel in kleine stapjes… ff wat doen… dan weer liggen… ff wat doen… dan weer liggen….. Doordat ik dagelijks 8 + 4 uur slaap en veel steun krijg van mijn moeder en hulp via de Gemeente is er ruimte voor mij om mijlpaaltjes te maken. Meer leven en niet meer enkel overleven.

Ik blijf natuurlijk wel een kneusje maar wel een kneusje dat LEEFT!!!!

Dankzij jullie allemaal!!!

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram