MA 26 OKTOBER

Maandag 26-10-2020
OPERATIE GESLAAGD!! Ilona was totaal niet gespannen of nerveus toen ze vanmorgen wakker werd. "Ik ben in handen van één van de beste neurologische teams van de hele wereld", aldus Ilona. Na nogmaals een bloedafname, nuchter (letterlijk en figuurlijk), gedoucht met een antibacterieel goedje en vol vertrouwen verlaat Ilona haar kamer 352. Ik ga dromen zegt ze.... Roos wil naar zee, Denn wil picknicken en ik....ik wil weer naar Texel. Dus ik ga dromen....ik ga dromen van een picknick aan het Texelse strand.... en daar ging ze...Ruim 10 uur later spreken Frans en ik dokter Gilete. Alles is goed gegaan. We mogen haar in het voorbijgaan van de OK naar de IC een paar seconde zien....met allemaal toeters en bellen. Maar het komt goed. Ook wij dromen.... en dat mede dankzij jullie allemaal!

Tot zover -Anja-

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram