SHOUT-OUT NAAR MAMA & ZUSJE ENZO

Ik wil hier even een grote shout-out doen naar mijn lieve mama en zusje!!! Wat een powervrouwen.

SUPERWOMAN BEATEN BY MAMS
Mijn moeder doet 2 keer in de week bij mij in de ochtend de kinderkamers en het wasgoed. Daarnaast zijn de kids daar in het weekend 24 uur omdat het mij niet lukt ze een heel weekend om mij heen te hebben. Ze brengt Roos op maandagavond naar de scouting en Roos blijft dan bij haar slapen. Op dinsdagochtend brengt ze Roos dan naar school voordat ze weer mij komt. Op woensdagen brengt ze Denn naar speciaal zwemles. Op vrijdag eten ze daar met zijn allen (mijn kids en het gezin van mijn zusje, ik kan dat niet meer).
En naast dit alles werkt ze ook nog een heel wat uurtjes op kantoor!
En dan hebben we het nog niet gehad over wat ze wel niet allemaal voor de stichting doet. Alle Actions werden afgereden voor de spaarpotten (Thank God! Nu hebben we een zooi collectebussen), de flyers moesten opgehaald worden, geseald worden en samen met de spaarpotten weer weggebracht worden naar diverse plekken. And so on…. Gelukkig hielp paps haar ook mee!
Zelfs nu ze ergens in een camper zitten hebben ze nauwelijks vakantie… veel mail-/belverkeer, dingetjes ophalen en in het weekend halen ze mijn kids op vrijdag op en brengen ze weer terug op zondag… Zoals je leest: Die vrouw, mijn mams, verdient gewoon haar eigen STANDBEELD. Superwoman is hier helemaal niks bij!

KRACHTPATSER ZUSJE
Mijn zusje is net terug van vakantie, honderden facturen liggen te wachten om gemaakt te worden maar ze doet nu ondertussen ontzettend veel stichting werk. Ze heeft de stichting telefoon in beheer, vergaderavondjes worden geregeld, pers te woord gestaan, contacten gelegd voor acties, ze is zelfs onze persfotografe geworden hahahaha.
En tja die facturen…. Overuren moet ze maken om daar ook nog eens doorheen te komen….
Wat een kracht zit daar achter! Een echte krachtpatser!

TOPPER CINDY
En dan heb ik ook nog eens een nieuwe fantastische avondhulp: Cindy. Wat een lieve meid. Ze doet zoveel voor ons. De rust die ze in huis brengt bij mijn ADHD monstertje, ze neemt heerlijk de tijd om ze rustig te douchen en naar bed te brengen. Vaak ook eerst nog even kwartetten of een filmpje kijken van Pink Panter. Daarna laat ze vaak mijn harige monsters (honden) uit. En als het mij lukt kletsen en drinken we wat samen daarna.
Ook geeft ze de kids individuele quality time. Laatst is ze met beide afzonderlijk lekker naar Rijkerswoerd gegaan en hebben ze als afsluiter een heerlijke pannenkoek gegeten bij de Steenen Camer. Wat een feest! Nu wil ze eerdaags met ze naar de Bios gaan. Zo lief!
En omdat ze een voormalige juf is geweest wil ze de kids ook helpen met schooldingetjes.
Als ze thuis komt is ze weer online ontzettend druk met onze stichting onder de aandacht brengen. Ons toppertje!

LEERPROCES
Zoals je leest heel veel mooie mensen om me heen en er gebeuren magische dingen. Soms vind ik het nog wel moeilijk om dingen los te laten, ik ben van ‘oorsprong’ een bezig bijtje en doe heel graag veel dingen wat ik nu dus eigenlijk niet moet doen of zelfs niet kan doen. Ik loop graag dingen na. (lees: beetje controlfreak)
Soms zit ik daarmee mezelf in de weg (en soms anderen ☹, wat ik natuurlijk absoluut niet wil). Ook dit is een leerproces voor mij. Loslaten, loslaten en durven vertrouwen (en dat heb ik ook zeker in ons team!!!) maar het zit nog een beetje in mij vastgeroest.
Het gehaaste en gejaagde moet ik echt afleren. En dat doe ik ook wel, maar dat gaat geleidelijk aan. Iets wat je velen jaren hebt aangeleerd leer je natuurlijk niet snel af. Ze zeggen niet voor niks aanleren is makkelijker dan afleren.
Dat kost heel veel energie en soms word ik gefrustreerd van mezelf. Ik slaap nu veel meer en alle prikkels komen nog harder naar binnen. Maar langzaam komt er meer rust. Na bijna 3 weken crowdfunden heb ik nu ook de rust om weer mijn eerste blog te schrijven. Ook al heb ik dit in meerdere delen gedaan… maar ik voelde de rust om het te doen.

Ik kan zeggen dat ik wijze lessen nu leer: het mooie in mensen zien, loslaten en durven te vertrouwen, de warmte en liefde te voelen.
Dat laatste voel ik al vanaf het begin van de eerste oproep. Ik voel één en al warmte & liefde! En wat ik nu voel gun ik iedereen ♥

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram