ZA/ZO/MA 31/01/02 OKTOBER/NOVEMBER

Zaterdag 31-10-2020
Wat kan een goede nachtrust verschil maken zeg. Ilona eet zelfs voor het eerst een broodje. En dat terwijl ze tot op heden alleen maar moes wilde eten. Na het wassen probeert ze zelfs met behulp van twee verpleegsters te gaan zitten. Het zweet breekt haar uit van inspanning en pijn maar dat zal morgen vast beter gaan. Daarna is ze moe en gaat slapen. In die tijd loop ik naar het zorghotel om even met Frans te gaan wandelen. Wij nemen voor Ilona een piadina met huisgemaakte hummus, gegrilde aubergine, tomaat, basilicumolie en verse spinazie mee. Hopend dat ze dit wil proeven. En wat denk je…….helemaal op!! En……in de avond kan ze zelfs naast dokter Pérez ook de journalist van de Gelderlander te woord staan.

Zondag 01-11-2020
Een bizarre nacht met idem dromen. Ilona slaapt héél diep maar ondertussen klets ze me ook de oren van het hoofd. Hoogstwaarschijnlijk een bijwerking van de Ketamine. Die dosis moet dus echt omlaag. In de ochtend moet ze op de rand van het bed gaan zitten met de voeten op de grond. Het lukt, niet lang, maar het lukt!!! In de avond staat ze zelfs even op haar eigen benen om vervolgens een paar minuten plaats te nemen in een stoel. Maandag 02-11-2020. De pijnmedicatie gaat stapje voor stapje omlaag. De buitenwereld begint de afgelopen dagen ook weer binnen te dringen en..…er wordt gesnoept. Kortom vooruitgang!!

Maandag 02-11-2020
De pijnmedicatie gaat stapje voor stapje omlaag. De buitenwereld begint de afgelopen dagen ook weer binnen te dringen en..…er wordt gesnoept. Kortom vooruitgang!!

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram