Zijn er nog dromen als je niks kunt?

Iedereen heeft dromen, de ene droomt  groot, de ander klein, lang, kort, levendig, eng etc….

Maar waar droom ik nu van? Mijn dromen gaan over een succesvolle crowdfunding, een operatie zonder complicaties en vooral over die tijd erna…

Om na jarenlange achteruitgang weer babystapjes vooruit te mogen maken, weg met al die progressieve diagnoses. Een nieuwe start kunnen maken met enkel één operatie. Ik droom over Ilona 2.0 maar vooral over ons als gezin 2.0

Ons avondritueel
Ik droom erover om weer zelf mijn kinderen, Roos en Denn, naar bed te kunnen brengen. Ons avondritueel was zo fijn, zo ontspannend. Eerst lekker douchen, tandenpoetsen, lezen of dmv slaapklets de dag bespreken en vastleggen. Dan een heerlijke rugmassage. (genieten dat ze deden! Ze werden er helemaal zen van, vooral ADHD’ertje Denn). Na de massage volgde nog een korte (kinder)meditatie met behulp van kaarten die ze zelf uit mochten kiezen. En als afsluiting natuurlijk een DIKKE nachtkus!

Nu worden ze naar bed gebracht door onze lieve, fijne avondhulp, want dat lukt mij niet meer.

Schoolmoeder
Ik droom er van om Roos weer naar school te kunnen brengen op spannende momenten, zoals de eerste dag na de vakantie of als er iets speciaals gaat gebeuren of om daar zelfs bij te kunnen zijn.

Denn wordt opgehaald omdat hij op speciaal onderwijs zit. Hoe fijn zou het zijn om hem zelf weer weg te kunnen brengen bij het kerstdiner, waar hij vorig jaar vol trots zijn mooie blouse met stropdas aan iedereen liet zien, vertelden oma en opa want ik was daar niet bij.

Picknicken
Roos droomt er van om met mama en Denn op vakantie te gaan, het liefst weer naar Texel. Denn droomt er van om als gezin samen te picknicken. 

Picknicken deden we eigenlijk bijna elk weekend met mooi weer in het prachtige Immerloo park, nog geen 500 meter van ons vandaan. Daar is een fantastische natuurspeeltuin, veel weide, bomen, waterspeeltuinen, een vlot. Daar kun je genieten van de concerten die de vogels daar weggeven. En luisteren naar de wind, het ritselen van de bladeren en het kwaken van de kikkers.

Mooie natuur
God, wat verlang ik naar de natuur! Ik droom er weer van om in augustus van de prachtige heide te mogen genieten, het glooiende landschap in verschillende paarstinten niet ver van ons vandaan.
Of de rollende golven van de zee te horen en met blote voeten over het strand te wandelen.
De natuur is zo mooi in Nederland! Wij als gezin houden ervan.
Hoe fijn zou het weer zijn om samen te bouwen aan een hut in Avonturenbos Stekkenburg in Groesbeek?

Straathonden
Ik droom er ook van om weer wat te kunnen betekenen voor de straathonden uit Bosnië, Roemenië en Servië. Ze te kunnen opvangen als ze in Nederland aankomen. Ze zien opbloeien van een gestreste honden die alles spannend vinden tot relaxte honden die genieten van alle aandacht. Honden die heerlijk eten en lekker kunnen spelen met onze honden Akela en Abby. Om ze uiteindelijk te zien vertrekken naar een warm huisje met een goed mandje. En als kers op de taart de foto’s en filmpjes achteraf te ontvangen van de adoptant(en).

Werken met prachtige stoffen
Wat mij ook weer fijn lijkt om weer achter de naai-/lockmachine te kunnen kruipen. Werken met prachtige stoffen, toffe patronen en aanpassingen precies zoals ik het mooi vind. En… uiteraard in mijn eigen gemaakte kleding schitteren.

Nieuwe dromen
Daarnaast heeft dit ziekteproces ook nieuwe dromen doen maken. Ik zou graag plantaardig willen koken voor de mensen die daar moeite mee hebben, zieke mensen of ouderen. Koken was mijn passie tot MCAS dat verbrijzelde. Maar na de operatie zullen de klachten hoogstwaarschijnlijk een stuk minder worden waardoor ik hoop dat deze passie weer oplaait.

Ook zou ik graag wat meer willen betekenen voor mensen die met hetzelfde ziektebeeld strubbelen. De opgerichte stichting zou dan hiervoor verder kunnen bestaan.

Zoals je leest heb ik dromen zat…. Ik geniet nu van de gedachten hieraan en met jullie donaties kom ik steeds dichter bij het plannen en realiseren hiervan. ♥

Doneer jij ook?

De operatie die het leven van Ilona gaat redden kan alleen plaatsvinden in Barcelona.
Dit kost € 130.000.
Maar wordt niet vergoed.
Doneer jij ook om het leven van Ilona te redden?
Natuurlijk doneer ik ook!

Stichting Toekomst voor Ilona
Hofmeesterij 15
6852 NA Huissen

KvK nummer 78341833

IBAN NL09 RABO 0356 9485 44

+31 6 82738896

info@toekomstvoorilona.nl

Deze site is gemaakt
door Frank Los
Privacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram